miercuri, 13 aprilie 2011

O tanara a reclamat că a fost violată de 3 tineri

O tanara în vârstă 16 ani a reclamat la poliţie că a fost violată de trei tineri, într-o garsonieră de pe strada Mărăşeşti, din municipiul Suceava.
Victima, Alexandra V., din Pătrăuţi, elevă la o unitate de învăţământ din Suceava, le-a povestit poliţiştilor că în urmă cu două zile, în jurul orei 15:00, pe când ieşea de la şcoală, a fost acostată de un tânăr pe care îl ştia din vedere. 
Laurenţiu, cum îşi aminteşte minora că îl chema pe tânărul cu pricina, i-a propus să o ducă cu maşina lui până acasă, la Pătrăuţi, iar tanara a fost de acord. Încântată că nu va fi nevoită să mai stea în frig, să facă autostopul, minora a acceptat şi invitaţia tânărului de a bea un suc cu el la Iulius Mall. 
Înainte de a pleca spre Pătrăuţi, tânărul respectiv – a mai declarat minora – i-a spus că o se abată puţin de la drum şi a invitat-o să meargă cu el până acasă, să ia nişte bani, amintindu-şi, chipurile, că are de restituit o datorie unui amic. 
Aşa au ajuns într-un bloc de garsoniere de pe strada Mărăşeşti, unde Alexandra V. povesteşte că a intrat într-una din garsoniere şi a observat că tânărul care ar fi trebuit să o ducă acasă a închis uşa pe interior.
Fata susţine că a fost ameninţată şi obligată de acel „Laurenţiu” să facă sex oral şi normal, iar după consumarea raporturilor sexuale, tânărul şi-a mai chemat doi prieteni, care, de asemenea, au violat-o.
Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au reuşit să-i identifice rapid pe cei trei tineri acuzaţi de viol, Laurenţiu P. (23 de ani) şi Ionuţ S. (20 de ani), ambii din localitate, şi Gabriel S. (20 de ani), din comuna Dărmăneşti.
Tinerii au recunoscut că au făcut sex cu Alexandra V., însă au mărturisit că totul a fost cu acordul acesteia. Doi dintre suspecţi, de altfel, au declarat că au mai întreţinut relaţii sexuale cu tanara fata, în cursul anilor 2008 şi 2009.
Alexandra V. urma să fie văzută de medici legişti, pentru a se stabili dacă prezintă într-adevăr leziuni care să pledeze pentru o infracţiune de viol.
Judiciariştii urmează să stabilească, şi în funcţie de concluziile legiştilor, dacă povestea minorei se confirmă sau, aşa cum s-au întâlnit numeroase cazuri în ultima vreme, aceasta a inventat toată povestea cu violul de frica părinţilor care au ameninţat-o cu controlul ginecologic, după ce-au observat că fata lor a întârziat nejustificat de la şcoală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu