miercuri, 13 aprilie 2011

Am fost violata

Acum o sapt am fost violata de 3 tipi. Nu stiti voi cat de groaznic a fost. Nu mai suport atingerea nici unui baiat si sunt foarte distanta cu prietenul meu. Vreau sa scap de cosmarul asta.Nu mai suport. Am cosmaruri noaptea. nu pot sa dorm. Mereu ma gandesc la ziua aia care mi-a schimbat viata. Nu voi uita amintirea asta cat voi trai, dar vreau sa incerc va rog ajutati-ma ca nu mai suport!

4 comentarii:

  1. :(( si eu am patit acelasi lucru....dar e vorba de un tip foarte influent.....m-a luat de la munca cu forta,m-a bagat in limuzina lui si am fost dusa la vila lui din Corbeanca...acolo a fost un fel de petrecere pt erau mai multi tipi si inca doua fete.le spunea ca sunt femeia lui dar ma lua de par si ma batea.apoi i-a pus pe doi din prietenii lui sa ma batjocoreasca..spunea ca vrea sa-si vada femeia la munca si pt ca sunt obraznica ma scoate la produs 1 an..l-am implorat sa-mi dea drumul si i-am jurat de acum incolo voi face cum zice el numai sa-mi dea drumul....m-am incuiat in casa acum si nu stiu ce sa fac...sunt distrusa,ma gandeam sa ma sinucid,oricum nu ma poate ajuta nimeni...si nici nu as vrea sa faca rau familiei mele din cauza mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Violul, indiferent de varsta sau circumstante, este un act de neiertat, pur si simplu! Recomandarea mea pentru orce persoana care intr-o zi ar trece prin asa ceva este folosirea oricaror mijloace de aparare incepand de la a striga cat mai tare posibil pana la folosirea oricaror obicte ca si arma; incerca numai sa te uiti acum in jurul tau si sigur ai putea indentifica cateva obiecte ce pot fi utilizate pentru autoaparare. Nu tre sa eziti! E VIATA TA IN JOC!

    RăspundețiȘtergere
  3. ....e greu pt fiecare. la mine a fost si mai greu pt ca verisoara mea a facilitat violul si ma luat pt o saptamana de acasa de la parinti(ea fiind mai mare ca mine). o saptaana de zile 2 tipi(unul de 45 si unul de 39 ani si-au batut joc de mine in toate felurile de nenumarate ori. am trecut prin cele mai groaznice clipe(sex de toate felurile, batai si aabuzuri sexuale) nici macar acum dupa 3 ani nu am reusit sa vorbesc cu nimeni despre asta....

    RăspundețiȘtergere
  4. offff...:((((( ce trist este ce vad aici...ce ati trait....e groaznic, inuman..si eu am fost violata si am incercat sa ma sinucid, din pacate sau fericire nu am murit..dar acum cred ca din fericire,,am ramas in viata sa ii distrug pe cei care au facut asta,,,au trecut 6 ani timp in care nu am putut face nimic, dar mi am jurat pe inima ca ii voi distruge mai devreme sau mai tarziu...chinurile prin care am trecut eu o sa le simta JUR !! asa ar trebui sa faceti si voi, refacerea sufleteasca este fff grea, am suferit fffffffff mult, noapte de noapte, zi de zi...m am simtit distrusa in interior, fara valoare, fara nimic, vazandu i pe cei 2 razandu mi in fata..dar JUR ca se va intoarce roata,,o sa ii privesc in ochi in timp ce ii torturez !! Asa ca sfatul meu catre voi este sa va adunati toate puterile, sa va ridicati si sa ii distrugeti, sa ii aduceti la moarte pe nenorociti !!!!

    RăspundețiȘtergere