miercuri, 13 aprilie 2011

Katie Price a fost viloata in copilarie



Fotomodelul Katie Price a declarat ca a fost violata de mai multe ori pe vremea cand era tanara, dupa ce media a fost intrigata de faptul ca actualul sau iubit, luptatorul Alex Reid, a filmat pentru o productie pornografica in care se simula violul.


"Violul este un subiect cunoscut de mine, si eu am fost violata cand eram tanara, de mai multe ori. Nu am vorbit niciodata despre asta, insa cred ca acum este momentul deoarece am fost ranita de acuzatiile ce mi-au fost aduse, cum ca n-as lua acest subiect in serios", a scris Kate in rubrica pe care o are la revista OK!, informeaza Daily Mail.


Se pare ca si prietenul lui Price, Reid, a fost afectat de acuzatiile aduse, deoarece si el cunoaste o persoana care a fost violata si este oripilat ca cineva poate sa faca asa ceva. 


Fotomodelul i-a povestit lui Piers Morgan cum a fost violata la varsta de sase ani, impreuna cu alte doua prietene.


"Le sfatuiesc pe femeile care au trecut prin asta sa ceara ajutorul si sa vorbeasca cu cei apropiati, in care au incredere", a mai scris Katie.


Fosta sotie a lui Peter Andre a declarat ca relatia ei cu Reid merge foarte bine, insa zvonurile arata ca aceasta s-ar fi culcat cu un tanar brazilian in varsta de 25 de ani si ca Reid s-ar fi infuriat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu