miercuri, 13 aprilie 2011

O fetita de 11 ani a fost violata



O fetita de 11 ani a fost violata de un grup de 18 barbati si baieti intr-o casa tip rulota abandonata. Si asta nu e tot: acestia au imortalizat fapta prin fotografii si filmulete cu telefonul mobil.


Autoritatile au afirmat ca pe 28 noiembrie, fetita a acceptat sa fie dusa acasa cu masina de catre un tanar de 19 ani, dar a ajuns la locuinta acestuia. Tanarul a amenintat-o cu bataia daca nu se dezbraca.


Locuitorii se declara uimiti de cele intamplate, printre care si Sndra X, o femeie de 27 ani, care ii cunoaste pe majoritatea atacatorilor.


Vecinii fetitei spun ca aceasta se imbraca matur pentru varsta ei si de asemenea foloseste machiaj, parand mai mult o tanara de 20 ani. Intrebarea de pe buzele tuturor este desigur unde se afla mama fetitei cand toate acestea se intamplau.


Din pacate, nici media nu a prezentat obiectiv toata povestea, ziarele gasind pe oricine vinovat, mai putin pe atacatori. Fetita are si o pagina de Facebook pe care a scris ca este constienta ca multe persoane au auzit probabil de ea, dar nu o intereseaza acest lucru. Vulnerabilitatea sa iese la iveala din afirmatii de genul: “oamenii au profitat de mine”, “am fost ranita de multe ori” sau “m-am multumit cu prea putin.”


Esential este faptul ca o fetita de 11 ani a fost violata si, indiferent de situatie, nu putem afirma ca a cautat-o cu lumanarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu